Τελευταία Νέα
15/11/2010 - ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΎΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ μαζί μπροστά Σύμφωνα με την ψηφοφορία της 7ης Νοεμβρίου η σειρά κατάταξης έχει ως ακολούθως και εκλέγονται οι 4 πρώτοι από τη Δάφνη και οι 2 πρώτοι από τον Υμηττό.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν γιά την ανάδειξη των Δημοτικών Αρχών του Δήμου μας , οι έδρες κατανέμονται κατά εκλογική περιφέρεια και κατά Συνδυασμό ως ακολούθως:

19 Σεπτεμβρίου 2008 - ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΥΜΗΤΤΟΥ Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου στις 19 Σεπτ. 2008, έγινε Δημόσια Συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου με θέμα τις σχεδιαζόμενες από την Κυβέρνηση συνενώσεις των Δήμων (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΙΙ). Στη συζήτηση συμετείχαν Δημοτικές παρατάξεις , Φορείς του Δήμου και Δημότες. Αξιοσημείωτο είναι οτι δεν παρευρέθησαν οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου και οτι δεν τοποθετήθηκε στο θέμα ο κ. Ματθαίου και η παράταξη του. Παραθέτουμε την τοποθέτηση της παράταξης μας.


Καλώς ήλθατε

 

11 Μαρτίου 2014

     Ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας της παράταξης

 

  «ΔΑΦΝΗ-ΥΜΗΤΤΟΣ ενότητα, σύγχρονη πόλη » 

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΙΑΝΑΣ

   Η δημοτική παράταξη «ΔΑΦΝΗ-ΥΜΗΤΤΟΣ ενότητα, σύγχρονη πόλη» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΙΑΝΑΣ , που διοίκησε τον Δήμο Υμηττού επί σειρά ετών έχοντας αποδείξει ότι έχει ως κύριο κεντρικό άξονα της πολιτικής της τη Χρηστή Διοίκηση, την Διαφάνεια παντού, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Αξιοκρατία και την Αλληλεγγύη,

Απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμπαράταξης και συστράτευσης σε όλους τους ενεργούς πολίτες, προσωπικότητες και προοδευτικές δυνάμεις από όποιο χώρο κι αν προέρχονται, πέρα από κομματικές ή παραταξιακές προτιμήσεις, μακριά από φασιστικές και ρατσιστικές ιδεολογίες.

Προσκαλούμε στην παράταξη μας πολίτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για την πόλη,     

Μοιράζονται το ίδιο όραμα μαζί μας για αυτήν,

Αγωνίζονται για ένα Δήμο ισχυρό στην υπηρεσία του Πολίτη, μακριά από συμφέροντα και ιδιοτέλειες και,

Ενδιαφέρονται για τη στήριξη των αδυνάτων συμπολιτών μας, η ζωή των οποίων έχει επηρεαστεί από τη σκληρή και άδικη  μνημονιακή πολιτική απέναντι σε άνεργους, χαμηλόμισθους και συνταξιούχους.

                                                                                                                                                                        

            Καλούμε σε κοινό αγώνα συμπόρευσης πολίτες, οι οποίοι αποδέχονται το πρόγραμμα και το καταστατικό της παράταξης, το οποίο διέπεται από τις αρχές της χρηστής διαχείρισης, της διαφάνειας, της διαβούλευσης και των ανοικτών δημοκρατικών διαδικασιών.

                                                                                                                                                                                              

Δημήτρης Αργιανάς

πρ. Δήμαρχος Υμηττού

Δημ. Σύμβουλος Δάφνης Υμηττού

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στo e-mail: info@argianas.gr

  

Δημοτικά Νέα


'Αμφικτυονία  ΕΟΕΣ " 

  

 
 


 

 

 

 
Επικαιρότητα
Το Βιοκληματικό έργο Ανάπλασης Υμηττού

Το Βιοκληματικό έργο Ανάπλασης Υμηττού το οποίο εξελίσσεται σε ΒιοΕγκληματικό
Το Θέμα
20 Οκτωβρίου 2011- ΟΜανόλης Σταυρακάκης με τις ψήφους των δύο Υμηττιωτών Δημ. Συμβούλων κ. Ραυτόπουλου και κας Χόρτη διαγράφει από τη Δημοτικήτου Ομάδα τον Δημ. Αργιανά. 15 Οκτωβριου 2010 - Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΙΑΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Σ

Αποφάσισα να στρατευτώ και εγώ , με άλλες δημιουργικές αυτοδιοικητικές δυνάμεις του Υμηττού και της Δάφνης σαν απλός στρατιώτης δίπλα στον ΜΑΝΟΛΗ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ και το συνδυασμό «ΔΑΦΝΗ - ΥΜΗΤΤΟΣ , ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» , προσφέροντας την πλούσια Αυτοδιοικητική εμπειρία μου από τη θέση του απλού Δημοτικού Συμβούλου στην αντιμετώπιση των δύσκολων προβλημάτων της επόμενης δημοτικής θητείας.
Βιογραφικό | Παράταξη | Έργα | Νέα - Εκδηλώσεις | Photo Gallery | Επικοινωνία