Έργα Υποδομής

Αποχετευτικά έργα

Ένα ακόμα βήμα για την ολοκλήρωση των βασικών υποδομών της πόλης μας έγινε πραγματικότητα: ολοκληρώσαμε το έργο της αντικατάστασης όλων των αγωγών

Διαβάστε Περισσότερα

Αντιπλημμυρική προστασία

Θα έχετε σίγουρα διαπιστώσει ότι όταν όλη η Αττική πνίγεται, ο Υμηττός δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέα κτίρια για τη στέγαση υπηρεσιών του Δήμου

Ξεκινήσαμε από την κατασκευή του κτιρίου που στεγάζει το Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου μας, στην οδό Παπαστράτου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανάπλαση πεζοδρομίων

Η ανάπλαση των πεζοδρομίων των κεντρικών δρόμων του Υμηττού, δημιουργεί ήδη νέα ομοιόμορφα και λειτουργικά πεζοδρόμια, πλάτους τουλάχιστον 1,50 μ. προκειμένου να καθίσταται δυνατή η διέλευση αναπηρικών αμαξιδίων και η ύπαρξη δένδρων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανάπλαση πλατειών

Διαμορφώσαμε τις πλατείες Αγίας Φωτεινής, Ούλοφ Πάλμε και Αγίας Λαύρας. Σύντομα ολοκληρώνεται μελέτη για μια μεγάλη και ουσιαστική παρέμβαση στην κεντρική πλατεία Υμηττού.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Υμηττός μια από τις πιο φωτεινές πόλεις

Όλα αυτά τα χρόνια φροντίσαμε ιδιαίτερα το φωτισμό της πόλης μας, με:

Πύκνωση και συντήρηση του υπάρχοντος δικτύου.

Διαβάστε Περισσότερα

Πεζόδρομοι

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ανεμπόδιστη κυκλοφορία των πεζών στην πόλη μας αλλά και την ανάπτυξη μικρών χώρων πρασίνου και παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ένα μικρό δίκτυο πεζοδρόμων στον Υμηττό. Πεζόδρομοι δημιουργήθηκαν στις οδούς Πέτρου & Παύλου, Καλλιπόλεως, Στρατονίκης, Κασσιόπης, Μεσολογγίου, εμποδίζοντας έτσι τη διαμπερή, υπερτοπική και επικίνδυνη κίνηση των αυτοκινήτων μέσα από την πόλη μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Παιδικές χαρές

Σήμερα ολοκληρώνουμε την πλήρη ανακατασκευή των παιδικών χαρών του Δήμου και εκείνων που υπάρχουν στους αύλειους χώρους των Νηπιαγωγείων μας, τις εξοπλίζουμε με νέα πιστοποιημένα και ασφαλή όργανα παιχνιδιού.

Διαβάστε Περισσότερα